Weboldalunk felhasználóbarát működése érdekében cookie-kat használunk, amelyeket az Ön böngészőjének jelenlegi beállításai engedélyeznek.
A sertészsírt bográcsban felhevítjük, a vöröshagymát apró kockákra vágva hozzátesszük, enyhén megsózzuk és megpároljuk. Hozzákeverjük az őrölt pirospaprikát, a...
Az előkészített húsdarabokat borsozzuk, és enyhén sózzuk. Kevés olajon mindkét oldalát elősütjük, majd a húsdarabokat beborítjuk a szalonna szeletekkel....
Sós, forró vízbe szórjuk a darabolt póréhagymát, a zöldfűszereket és egy kevés vajat. Borsozzuk. Ha felforrt, hozzáadjuk a rizst. Fehérbort forralunk és...
A húst vastagabb szeletekre vágjuk, és egy-egy bacon szeletbe tekerjük. A tekercseket sózzuk, borsozzuk, és forró olajon kérgesre sütjük. Ezután a húst 180-190°C fokos sütőbe helyezzük, és 8-10 perc alatt átsütjük.Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk rajta a zöldborsót, illetve a gyöngyhagymát. Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral, és szükség szerint vízzel. Apróra vágott francia petrezselymet és snidlinget szórunk rá. Hozzákeverjük a tejszínt, és beledaraboljuk az aszalt paradicsomot, majd még egyszer felforraljuk.Tálaláskor a gyöngyhagymás zöldborsó mellé helyezünk pár baconös hústekercset.