Hozzávalók

2 fő
2 db savanykás alma
30 dkg darált marhahús
fél fej fejes káposzta
1 db citrom
1 kk szegfűbors
 őrölt fahéj
1 db csillagánizs
1 fej vöröshagyma
1 db tojás
0,1 l olívaolaj
 só, bors
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

Almás fasírt sült káposztával

  • almas_fasirt_sult_kaposztaval

30 deka darált marhahúshoz 2 darab reszelt almát, csipetnyi őrölt fahéjat, mozsárban összetört csillagánizst és szegfűborsot, egy kevés sót, és frissen őrölt fekete borsot keverünk, majd 1 db egész tojást ütünk bele, és pingponglabda méretű fasírtgolyókat gyúrunk belőle. Közepes lángon serpenyőben melegített olívaolajon készre sütjük. Közben 1 fej cikkekre vágott vöröshagymát és fél fej csíkokra vágott fejes káposztát kevés sóval és borssal, néhány szem szegfűborssal barnára pirítunk. Tálaláskor a fasírtgolyók mellé kínáljuk.

  • MB

    2017. 01. 06., 13:43:29

    Az 1 db citrom mikor kerül bele? A fasírthoz, vagy a káposztához? A szövegből nem derül ki. :(

  • MB

    2017. 01. 06., 13:43:28

    Az 1 db citrom mikor kerül bele? A fasírthoz, vagy a káposztához? A szövegből nem derül ki. :(

  • MB

    2017. 01. 06., 13:43:27

    Az 1 db citrom mikor kerül bele? A fasírthoz, vagy a káposztához? A szövegből nem derül ki. :(

  • MB

    2017. 01. 06., 13:43:16

    Az 1 db citrom mikor kerül bele? A fasírthoz, vagy a káposztához? A szövegből nem derül ki. :(

Szóljon hozzá