Hozzávalók

3 fő
10 dkg bacon
50 dkg csirkecomb
2 db alma
10 dkg sajt
 Olívaolaj
 Fenyőmag, szezámmag, tökmag
1 kg krumpli
8 dkg vaj
1 dl tej
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

Almás csirke pirított magvas burgonyapürével

  • almas_csirke_rd

10 deka baconnel kibélelünk egy tűzálló tálat. Ráhelyezünk fél kiló csíkokra vágott csirkecombot, erre reszelünk 2 megpucolt almát, hogy jól elfedje. Az egész tetejére sajtot szórunk, majd kb. egy órán keresztül 220 fokon előmelegített sütőben lefedve sütjük. Kevés olíva olajon egy serpenyőben fenyőmagot, szezámmagot, vagy tökmagot esetleg mandulát pirítunk és a burgonyapüréhez keverve tálaljuk.

Szóljon hozzá