Hozzávalók

2 fő
2 db pisztráng
1 db avokádó
10 dkg ruccola
1 liter olívaolaj
2 dl tejszín
3 evőkanál majonéz
1 db citrom
1 db lime
 
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Citromos sült tintahal

    Jól megmossuk a tintahalakat, és karikákra szeleteljük.  Sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk Egy lábosban felmelegítjük a napraforgó olajat, és beledobjuk...

    tovább
  • Blini vörös kaviárral

    Az élesztőt egy csipetnyi cukorral kevés tejben felfuttatjuk. A lisztet összedolgozzuk a tojásokkal, a tejjel, olvasztott vajjal, kevés sóval, valamint a...

    tovább

Avokádós pisztrángfilé

A halakat kifilézzük, a filéket besózzuk és 70-80 fokos sütőben 10 perc alatt bő olajban megsütjük. Tejszínhabot verünk, majonézt, egy citromcikk levét, egy lime cikk levét, sót és borsot adunk hozzá. Az avokádót meghámozzuk, kis szeletekre darabolva, lime-al, citromlével és olíva olajjal meglocsolt ruccolával tálaljuk. Rátesszük a halszeleteket és a majonézes tejszínhabot.

Szóljon hozzá