Hozzávalók

3-4 fő
200 g vörös tonhal
2érett avokádó
100 g mascarpone
50 g macsakgyökérlevél
 gránátalma
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Blini vörös kaviárral

    Az élesztőt egy csipetnyi cukorral kevés tejben felfuttatjuk. A lisztet összedolgozzuk a tojásokkal, a tejjel, olvasztott vajjal, kevés sóval, valamint a...

    tovább
  • Citromos sült tintahal

    Jól megmossuk a tintahalakat, és karikákra szeleteljük.  Sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk Egy lábosban felmelegítjük a napraforgó olajat, és beledobjuk...

    tovább
  • Avokádós pisztrángfilé

    A halakat kifilézzük, a filéket besózzuk és 70-80 fokos sütőben 10 perc alatt bő olajban megsütjük. Tejszínhabot verünk, majonézt, egy citromcikk levét, egy...

    tovább

Avokádókrémes tonhahtekercs

Az avokádót, mascarponét, lime levet egy tálban kérmesre keverjük, és megsózzuk. A kissé kikfloffolt tonhal szeleteket megtöltjük a krémmel, és feltekerjük. Saláta ágyon tálalajuk, és megszórjuk gránátalmamaggal.

Szóljon hozzá