Hozzávalók

4 fő
20 dkg gomba
5 db jeruzsálemi articsóka
20 dkg paradicsom
 só, bors
4 ek. olívaolaj
20 dkg salátakeverék
3 ek. balzsamecet
5 dkg parmezán
 articsóka
 fokhagyma
 fehérbor
 szardella
 olívaolaj
 víz
 mentaszósz
 petrezselyem
 
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Alacsony

Hasonló receptek

Articsóka saláta

Meghámozzuk az articsókát, olívát, sót, borsot teszünk rá. 45 perc alatt 200 °C-on alufóliában megpároljuk a sütőben. Amíg megsül, apróra vágjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, olívaolajat és balzsamecetet öntünk rá, hozzákeverjük a kihűlt és felszeletelt articsókákat.
Tálaláskor szórjuk meg parmezánnal.

Szóljon hozzá