Hozzávalók

3-4 fő
10 dkg vaj
2 ek golden syrup
1 tk szódabikarbóna
12 dkg liszt
8 dkg aprószemű zabpehely
10 dkg barnacukor
8 dkg kókuszreszelék
1 tk vaníliakivonat
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Olcsó
  • Magas

Hasonló receptek

  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább
  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább

Anzac biscuit

  • Anzac_biscuit

Egy tálba kimérjük a száraz hozzávalókat. A golden szirupot és a vajat felmelegítjük, majd a szódabikarbónát két evőkanál vízben feloldjuk és a szirupos vajhoz adjuk.
A folyékony és száraz hozzávalókat összekeverjük, amíg egy keksztésztává össze nem áll. Sütőpapírral bélelt tepsire kerek lapos tésztakorongokat teszünk.
180 fokos sütőben aranybarnára sütjük 8-10 perc alatt.


Szóljon hozzá