Hozzávalók

4 fő
80 dkg hátszín
20 dkg paradicsom
3 db mozzarella
10 dkg fokhagyma
½ fej fodros saláta
1 dl olívaolaj
 bazsalikom
 
 bors
 
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

Angolos hátszín caprese raguval

A hátszínt olívaolajba pácoljuk, ügyelve, hogy az olaj ellepje teljesen a húst. A pácolás után sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben angolosra sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd vékonyan felszeleteljük.

A mozzarellát és a paradicsomot apró kockákra vágjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával ízesítjük. A ragut alaposan összekeverjük, majd a tányérra helyezett néhány salátalevélre halmozzuk. A hideg hátszínszeleteket elrendezzük körülötte, és végül a ragut meghintjük apróra vágott, friss bazsalikommal.

Szóljon hozzá