Hozzávalók

4 fő
10 dkg darált mandula
15 dkg barna cukor
10 dkg liszt
10 dkg pirított kenyérkocka
12 dkg vaj
3 db tojás
10 dkg aszalt sárgabarack
1 db sárgarépa
1 db alma
 barackpálinka
 fahéj
 őrölt szegfűszeg
 szerecsendió
 
 
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább
  • Almásrétes

    Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, a felesleges levét kinyomkodjuk. A baracklekvárral, fahéjjal, szegfűszeggel összekeverjük (amennyiben mazsolát szánunk...

    tovább

Angol - Puding

A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és esetleg kevés vízzel sűrű masszát készítünk. Lefedett edényben, vízfürdőben 2-3 óra hosszáig gőzöljük.

Szóljon hozzá