Hozzávalók

6 fő
3 dl tejszín
1 db ananász
1 db piskótalap
2 db kivi
2 db narancs
1 dl ananász likőr
 
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Magas

Hasonló receptek

  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább
  • Almásrétes

    Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, a felesleges levét kinyomkodjuk. A baracklekvárral, fahéjjal, szegfűszeggel összekeverjük (amennyiben mazsolát szánunk...

    tovább

Ananászos gyümölcs torta

A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az ananász darabkákkal, és ezzel fogjuk beborítani a piskótát. Egyenletesen elkenjük rajta majd gyümölcsökkel, leginkább naranccsal és kivivel díszítünk.

Szóljon hozzá