Hozzávalók

3-4 fő
1 db kisebb ananász
100 gramm hideg mascarpone
4 evőkanál vaj
5 evőkanál porcukor
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább
  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább

Ananász ravioli

  • Ananasz_ravioli

Az ananászt meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Egy nagy serpenyőben felhevítjük a vajat és rászórjuk a cukrot. Amikor karamellizálódott, beletesszük az ananászkarikákat, és mindkét oldalon bevonjuk.
A tányérra helyezzünk 1 szelet ananászt, tegyünk rá egy kis ahlom mascarone-t, és elfedjük egy másik ananász szelettel. 
A maradék karamellel meglocsolva azonnal tálaljuk.

Szóljon hozzá