Hozzávalók

4 fő
 tönköly búzaliszt
 makadámdió
 szójatejföl
 nádcukor
 vaníliás cukor
 olívaolaj
 foszfátmentes sütőpor
 vaníliás pudingpor
2-3 evőkanál víz
 friss áfonya
 
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Flambírozott banán

    A két banánt megszabadítjuk héjaiktól, és kettévágjuk. Vajat felolvasztunk, és ebben megpirítjuk a banánokat. A vaníliás cukorral ízesítjük, majd ráöntjük a...

    tovább
  • Apricot balls - Csajozós menü

    Egy robotgéppel feldaraboljuk a barackot. Hozzáadjuk a barnacukrot, és elkeverjük a kókusz forgáccsal, és a tejkonzervvel. Golyókat formálunk belőle, és...

    tovább

Áfonya torta

A makadámdiót ledaráljuk. A tésztához a szójatejfölt összekeverjük a nádcukorral, a vaníliás cukorral és az olívaolajjal.Beletesszük a foszfátmentes sütőport, a tönköly búzalisztet a makadámdió darálékot és tésztát készítünk belőle.Meggyúrjuk, kinyújtjuk, kimargarinozott tortaformába helyezzük, és 10 percre betesszük a 170C-os sütőbe. A töltelékhez a pudingport összekeverjük vízzel, nádcukorral és áfonyával.Ezt a masszát beleöntjük a tortaformába, és 30-40 percre visszatesszük a sütőbe. 30perc után lefedhetjük fóliával, hogy a teteje ne égjen meg.

  • Bakondi Tünde

    2013. 11. 11., 14:42:38

    jó lenne videókat feltenni az adósokról hogy aki lemarad az vissza tudja nézni később :)

Szóljon hozzá