Műsoraink

st -Műsoraink

Sajt sztori

„Mit kezdjünk egy néppel, amely 246 féle sajtot ismer?!”- sóhajtott fel egykor a legendás De Gaulle tábornok honfitársaira utalva. Nos, a jóféle sajtot nem csak a... tovább

Sandro, az olasz

A TV Paprika 2010. júliusában mutatja be Alessandro Arena, az Olasz Melóból ismert olasz séf első önálló főzőshow-ját. A műsorban Sandro a rá jellemző közvetlenséggel és... tovább

Sara Moulton – hétköznapi fogások

Sara Moulton, a híres mesterszakács, televíziós személyiség, folyóirat-szerkesztő és szakácskönyv-szerző a tőle megszokott melegséggel és informatív stílussal tér vissza... tovább

Schuhbeck bajor főzőiskolája

Szemléletes, magas színvonalú főzőiskola klasszikus bajor ételekkel: indul a Schuhbeck-iskola! tovább

Schuhbeck bajor konyhája

Az otthon készült ételeknek van a legjobb íze.  tovább

Schuhbeck kiadós és édes fogásai

Alfons Schuhbeck müncheni sztárszakács Angelika Schwalber mestercukrásszal és csokoládéművésszel kiadós édességeket készít tovább

Schuhbeck vendégváró fogásai

Legyen szó akár anyák napjáról, akár egy grillpartiról vagy egy eljegyzésről – mindig akad elég okunk az ünneplésre, vendégvárásra. tovább

Séfek a pult mögött

Ebben az új gasztro sorozatban a nézők az első sorban ülve nézhetik végig két mesterszakács, Craig Harding és Rob Rossi fantasztikus menüjének elkészítését. tovább

Séfek csatája

A Perrone család úgy dönt, hogy délről Milánóba költözik és éttermet nyit a központban. tovább

Séfek, kíméljetek!

Azt mondják, hogy ami jó az életben az vagy tilos, vagy egészségtelen, vagy hizlal. tovább

Séfportré

A Séfportré című sorozat 12 perces részeiben egy-egy nemzetközi, illetve magyar hírességet ismerhetünk meg.  tovább

Séfportré

A Séfportré című sorozat 12 perces részeiben egy-egy nemzetközi, illetve magyar hírességet ismerhetünk meg.  tovább

Shane Delia – Mór fűszertúra

Marokkói és andalúziai utazásai során követhetjük végig a legjobb és legízletesebb mór fogásokra vadászó Shane-t, legyen szó étteremről, egy sikátorban megbúvó utcai... tovább

Silvia Colloca olasz konyhája

Az Ausztráliában élő olasz származású műsorvezető, Silvia Colloca avatja be a nézőket az olasz kultúra rejtelmeibe tovább

Silvia Colloca: Itáliából szeretettel

Cucina povera. Ez a két rövid szó olyan kulináris idillt és szívmelengető gondolatokat idéz fel, ami csakis Olaszországból jöhet. tovább

Sör ügynök: Jan Rosák

Jan Rosák - a gasztro ügynök - újabb küldetést teljesít: ezúttal Csehország apróbb és nagyobb sörfőzdéit keresi fel! tovább

Srác fakanállal

Donal Skehan visszatért, méghozzá komoly küldetéssel: be szeretné mutatni nézőinek, hogy ínycsiklandozó, házi készítésű finomságokat főzni valójában pofon egyszerű. tovább

Street Food - Egy falat a városban

Szűk utcákon és sétányokon átvezető kulináris barangolás az ínyenc ételek kedvelőinek, mely bevezet a jellegzetes helyi konyhák különleges illatokkal és csodálatos... tovább

Sütiakadémia

10 epizódból álló sorozatunkban mestercukrászunk, Eric Lanlard amatőr sütőklubbokat hív meg konyhájába, hogy remek tortákat, süteményeket és egyéb cukor-műremekeket... tovább

Sütiakadémia

Eric Lanlard cukrászmester Anglia egyik legkiválóbb süteményszakértője. tovább

Sütikalauz Lorraine Pascale-al

Lorraine Pascale szupermodell karierrjét adta fel, hogy szakács lehessen tovább

Sweet Boy

A sorozat műsorvezetője Michal Nikodem, egy fiatal prágai szakács, kinek konyhájában hagyományos cseh és nemzetközi édességek, különleges finomságok készülnek el. tovább

Szabadnapos szakácsnő

Alex Guarnaschelli, a profi séf, dolgos mama és szenvedélyes háziszakács invitálja most Önöket egy különleges gasztronómiai utazásra. tovább

Szafarikonyha

Sarah Graham szakács-író szemén keresztül ismerhetjük meg Afrika legérdekesebb és legizgalmasabb ételeit. tovább

Szakács a piacon

A műsorban bemutatott receptek egyszerűek, logikusan felépítettek, és a háziasszonyok számára is könnyen elsajátíthatók. tovább

Szép új biovilág

Manapság egyre inkább tért hódít a reformtáplálkozás, egyre inkább figyelünk rá, mit eszünk, milyen alapanyagokból főzünk. Jó egy évtizede már, hogy az úgynevezett... tovább

Sztárok a pácban

A Sztárok a pácban hazai sikerén felbuzdulva a sorozat második évadjában átnyúlunk a határokon, bevonva a TV Paprika vidám vetélkedőjébe a román, cseh és szlovák... tovább

Sztárséf

A TV Paprika látványos show-t indít, amelyben az Év Sztárséfjét keresi. tovább

Táj-Föld

A TV Paprika busza útra kel! Felkutatjuk és megfőzzük minden megye jellegzetes ételét. Célunk nem más, mint az elfeledett, vagy kevésbé ismert, egyszerű, olcsó és... tovább

Tareq Taylor – Skandinávia ízei

Csatlakozzon a neves svéd szakácshoz, Tareq Taylorhoz fantasztikus gasztronómiai utazásán Skandinávia körül, hogy Ön is felfedezze Észak ízeit. tovább

Tea sztori

A tea nevű ital a Camellia sinensis cserje forró vízbe áztatott szárított leveleiből vagy rügyeiből készülő főzet – legalábbis a lexikonok szerint. A tea – művészibb... tovább

Tejben-Vajban

A TV Paprika hiánypótoló sorozata tejtermékekről, és ezek felhasználásával elkészíthető receptekről szól. A sorozat első részében (Tejben-Vajban) Bede Róbert, a TV... tovább

Tejben-vajban receptek

Egy-egy új, bonyolultabb receptet elkészítését mutatja be az adott tejtermék felhasználásával. tovább

Terítéken Lengyelország

A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal. tovább

Természet adta hozzávalók

A természet vadon termő táplálékainak felismerésével és mindennapi felhasználásával foglalkozik hatrészes sorozatunk. tovább

Tom Kerridge - Kocsmakaják

Tom Kerridge, az egyetlen séf az Egyesült Királyságban, akinek kocsmáját a Michelin két csillaggal tüntette ki, most megmutatja, hogyan főzzünk az angol kocsma... tovább

Tom Kerridge legjobb fogásai

A kétszeres Michelin-csillagos szakács, Tom Kerridge bemutatja, hogyan készítsük el a mindannyiunk által szeretett ételek legjobb változatát, és hogy a mindennapi... tovább

Toszkána ízei

Michela közreműködésével betekinthetünk Dél-Olaszország forgalmas piacainak és népszerű street food standjainak világába, valamint megismerkedhetünk a hagyományos... tovább

Tökös Mákos

Vajon ki lesz a TV Paprika cukrászmestere? A csatorna a tavalyi nagy sikerű szakácsverseny után idén a desszerteké a főszerep. A több száz profi és amatőr, de... tovább

Tündérkonyha

A Tündérkonyhában mindig a megvalósíthatóságon van a hangsúly, valódi fogások készülnek valódi embereknek, valódi élethelyzetekben.  tovább