Műsoraink

st -Műsoraink

Sajt sztori

„Mit kezdjünk egy néppel, amely 246 féle sajtot ismer?!”- sóhajtott fel egykor a legendás De Gaulle tábornok honfitársaira utalva. Nos, a jóféle sajtot nem csak a... tovább

Sandro, az olasz

A TV Paprika 2010. júliusában mutatja be Alessandro Arena, az Olasz Melóból ismert olasz séf első önálló főzőshow-ját. A műsorban Sandro a rá jellemző közvetlenséggel és... tovább

Sara Moulton – hétköznapi fogások

Sara Moulton, a híres mesterszakács, televíziós személyiség, folyóirat-szerkesztő és szakácskönyv-szerző a tőle megszokott melegséggel és informatív stílussal tér vissza... tovább

Schuhbeck bajor főzőiskolája

Szemléletes, magas színvonalú főzőiskola klasszikus bajor ételekkel: indul a Schuhbeck-iskola! tovább

Schuhbeck bajor konyhája

Az otthon készült ételeknek van a legjobb íze.  tovább

Schuhbeck kiadós és édes fogásai

Alfons Schuhbeck müncheni sztárszakács Angelika Schwalber mestercukrásszal és csokoládéművésszel kiadós édességeket készít tovább

Séfek a pult mögött

Ebben az új gasztro sorozatban a nézők az első sorban ülve nézhetik végig két mesterszakács, Craig Harding és Rob Rossi fantasztikus menüjének elkészítését. tovább

Séfek csatája

A Perrone család úgy dönt, hogy délről Milánóba költözik és éttermet nyit a központban. tovább

Séfek, kíméljetek!

Azt mondják, hogy ami jó az életben az vagy tilos, vagy egészségtelen, vagy hizlal. tovább

Séfportré

A Séfportré című sorozat 12 perces részeiben egy-egy nemzetközi, illetve magyar hírességet ismerhetünk meg.  tovább

Séfportré

A Séfportré című sorozat 12 perces részeiben egy-egy nemzetközi, illetve magyar hírességet ismerhetünk meg.  tovább

Shane Delia – Mór fűszertúra

Marokkói és andalúziai utazásai során követhetjük végig a legjobb és legízletesebb mór fogásokra vadászó Shane-t, legyen szó étteremről, egy sikátorban megbúvó utcai... tovább

Silvia Colloca: Itáliából szeretettel

Cucina povera. Ez a két rövid szó olyan kulináris idillt és szívmelengető gondolatokat idéz fel, ami csakis Olaszországból jöhet. tovább

Sör ügynök: Jan Rosák

Jan Rosák - a gasztro ügynök - újabb küldetést teljesít: ezúttal Csehország apróbb és nagyobb sörfőzdéit keresi fel! tovább

Srác fakanállal

Donal Skehan visszatért, méghozzá komoly küldetéssel: be szeretné mutatni nézőinek, hogy ínycsiklandozó, házi készítésű finomságokat főzni valójában pofon egyszerű. tovább

Street Food - Egy falat a városban

Szűk utcákon és sétányokon átvezető kulináris barangolás az ínyenc ételek kedvelőinek, mely bevezet a jellegzetes helyi konyhák különleges illatokkal és csodálatos... tovább

Sütiakadémia

10 epizódból álló sorozatunkban mestercukrászunk, Eric Lanlard amatőr sütőklubbokat hív meg konyhájába, hogy remek tortákat, süteményeket és egyéb cukor-műremekeket... tovább

Sütiakadémia

Eric Lanlard cukrászmester Anglia egyik legkiválóbb süteményszakértője. tovább

Sütikalauz Lorraine Pascale-al

Lorraine Pascale szupermodell karierrjét adta fel, hogy szakács lehessen tovább

Sweet Boy

A sorozat műsorvezetője Michal Nikodem, egy fiatal prágai szakács, kinek konyhájában hagyományos cseh és nemzetközi édességek, különleges finomságok készülnek el. tovább

Szabadnapos szakácsnő

Alex Guarnaschelli, a profi séf, dolgos mama és szenvedélyes háziszakács invitálja most Önöket egy különleges gasztronómiai utazásra. tovább

Szafarikonyha

Sarah Graham szakács-író szemén keresztül ismerhetjük meg Afrika legérdekesebb és legizgalmasabb ételeit. tovább

Szakács a piacon

A műsorban bemutatott receptek egyszerűek, logikusan felépítettek, és a háziasszonyok számára is könnyen elsajátíthatók. tovább

Szép új biovilág

Manapság egyre inkább tért hódít a reformtáplálkozás, egyre inkább figyelünk rá, mit eszünk, milyen alapanyagokból főzünk. Jó egy évtizede már, hogy az úgynevezett... tovább

Sztárok a pácban

A Sztárok a pácban hazai sikerén felbuzdulva a sorozat második évadjában átnyúlunk a határokon, bevonva a TV Paprika vidám vetélkedőjébe a román, cseh és szlovák... tovább

Sztárséf

A TV Paprika látványos show-t indít, amelyben az Év Sztárséfjét keresi. tovább

Táj-Föld

A TV Paprika busza útra kel! Felkutatjuk és megfőzzük minden megye jellegzetes ételét. Célunk nem más, mint az elfeledett, vagy kevésbé ismert, egyszerű, olcsó és... tovább

Tareq Taylor – Skandinávia ízei

Csatlakozzon a neves svéd szakácshoz, Tareq Taylorhoz fantasztikus gasztronómiai utazásán Skandinávia körül, hogy Ön is felfedezze Észak ízeit. tovább

Tea sztori

A tea nevű ital a Camellia sinensis cserje forró vízbe áztatott szárított leveleiből vagy rügyeiből készülő főzet – legalábbis a lexikonok szerint. A tea – művészibb... tovább

Tejben-Vajban

A TV Paprika hiánypótoló sorozata tejtermékekről, és ezek felhasználásával elkészíthető receptekről szól. A sorozat első részében (Tejben-Vajban) Bede Róbert, a TV... tovább

Tejben-vajban receptek

Egy-egy új, bonyolultabb receptet elkészítését mutatja be az adott tejtermék felhasználásával. tovább

Terítéken Lengyelország

A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal. tovább

Természet adta hozzávalók

A természet vadon termő táplálékainak felismerésével és mindennapi felhasználásával foglalkozik hatrészes sorozatunk. tovább

Tom Kerridge - Kocsmakaják

Tom Kerridge, az egyetlen séf az Egyesült Királyságban, akinek kocsmáját a Michelin két csillaggal tüntette ki, most megmutatja, hogyan főzzünk az angol kocsma... tovább

Tom Kerridge legjobb fogásai

A kétszeres Michelin-csillagos szakács, Tom Kerridge bemutatja, hogyan készítsük el a mindannyiunk által szeretett ételek legjobb változatát, és hogy a mindennapi... tovább

Toszkána ízei

Michela közreműködésével betekinthetünk Dél-Olaszország forgalmas piacainak és népszerű street food standjainak világába, valamint megismerkedhetünk a hagyományos... tovább

Tökös Mákos

Vajon ki lesz a TV Paprika cukrászmestere? A csatorna a tavalyi nagy sikerű szakácsverseny után idén a desszerteké a főszerep. A több száz profi és amatőr, de... tovább

Tündérkonyha

A Tündérkonyhában mindig a megvalósíthatóságon van a hangsúly, valódi fogások készülnek valódi embereknek, valódi élethelyzetekben.  tovább