Műsoraink

aá -Műsoraink

A Balaton kincsei

A TV Paprika sorozata, A Balaton kincsei valóságos kalandozás térben, időben és gasztronómiában Magyarország legnagyobb tava, a Balaton körül. tovább

A boldogság receptjei

A TV Paprika vadonatúj sorozatában Bede Robi konyhájába sztárvendégek érkeznek.  tovább

A boldogság receptjei Marketával és Honzával

Markéta Hrubešová, a TV Paprika népszerű műsorvezetője, ezúttal egy prágai sztárséf, Jan Kvasnicka oldalán főz Önöknek. tovább

A boldogság receptjei Markétaval és Patrikkal

Markéta Hrubešová, ismert cseh színésznő és szenvedélyes konyhaművész, valamint Patrik Bečvář, Csehországban az év szakácsa, aki Obama elnöknek is főzött, együtt egy... tovább

A boldogság útjain

Bede Róbert nyakába veszi Magyarországot és a TV Paprika food truckjával fáradhatatlanul kutat a Boldogság Receptjei után. tovább

A Desszertkirály

A díjnyertes és világhírű francia mestercukrász, Eric Lanlard vezet be minden vállalkozó kedvű nézőt az édességek legnagyobb remekeibe. tovább

A fickó F-fel

A sorozat műsorvezetője a TV Paprikából is jól ismert világhírű szakács, Gordon Ramsay, aki az étteremkritikus Giles Corennel egy lüktető, hangos, ultramodern étteremben... tovább

A jó szakácskönyv receptje

A modern szakácskönyvek még azok számára is csábítóak, akiknek nem hobbija a főzés. A fantasztikus képek és az egyszerűnek tűnő ételek láttán a vásárlók úgy érezhetik,... tovább

A két éhes angol

A Strictly táncos vetélkedő zsűritagja, Len Goodman soha nem evett spagettit vagy curryt tovább

A la Mode

Hogy készül a kijevi pulykamell? Mi jelent a ponty-rudacskák Orly módra? Hát a fogas Molnárné módra? Milyen a csirke, ha Dubarry módra, vagy a csülök, ha Pékné módra ... tovább

A legjobb pizzák nyomában

Tartson Ön is a két fivérrel, James-szel és Thommal, akik speciális, háromkerekű Piaggio furgonjukkal tesznek gasztronómiai utazást Olaszországban.  tovább

A legjobb, amit Franciaország adhat

Libamáj, osztriga, macaron.  tovább

A lusta szakács

A lusta séf, Simon Lamont bejárja Írországot, és olyan kiváló ételeket főz, amelyeket gyorsan és könnyen összeállíthatunk. tovább

A Mátyás pince

A budapesti Mátyás Pince az idén 110 éve nyitotta meg kapuit.  tovább

A mesterszakács és tanítványai

A mester szerepében ezúttal cseh sztárséfünk, Michal Nikodem, a 12 tanítvány szerepében pedig lelkes, de főzni nem tudó emberek. A tanóra színtere pedig nem más, mint... tovább

A Monarchia ízei

A TV Paprika saját gyártású gasztroturisztikai magazinja nemcsak a különféle régiók különféle ízeire, de a látványra, a történetekre, az akkori ipari, mezőgazdasági,... tovább

A Nagy Konyhakvíz

Sztárséfek. A kezük alatt pillanatok alatt mesés fogások készülnek el. És mennyi mindent lehet tőlük tanulni! Ők aztán mindent tudnak az ételekről! Vagy mégsem? A Nagy... tovább

A nagy nyitás

„Hogyan nyissunk éttermet?” - lehetne a mottója a műsornak, mely valós helyszínen, valós történetet, egy igazi étterem születését követi végig. A műsor 3 hónapot ölel... tovább

A Séf legyen veled

A TV Paprika sorozatában Lázár séf, aki mindig életvidám és soha nem fogy ki az energiából, kulináris kirándulásra hívja a nézőket. tovább

A sütemények mesés világa

Fiona Cairns, az angol király pár esküvői tortájának készítője, mindenkivel megosztja a tortasütés elbűvölő és mulatságos titkait, megmutatja, hogyan süssünk és... tovább

A szakács, ha szabadnapos

Önök szerint mivel tölti a város egyik legkúlabb éttermének főszakácsa heti egy szabadnapját? Nos, ha Chuck Hughesről beszélünk, akkor főz. tovább

A szakács, ha világgá megy

A műsorban találkozhatunk a vadont és kalandokat idéző ételekkel, a nem mindennapi helyiekkel, sőt, olyan utazásban is részünk lehet, melynek során fantasztikus... tovább

A tikka titka

A TV Paprika új sorozatában egy Budapesten élő indiai házaspár vezeti be a nézőket az ételeik a nyugati ízlésnek sokszor igen fűszeres birodalmába. Kavita és Rajesh,... tovább

A tíz legjobb...

A Tv Paprika mértékadó gasztronómiai fórummá nőtte ki magát az elmúlt két évben. Számtalan pozitív visszajelzés utal rá, hogy mind a nézőink, mind a szakma bíznak az... tovább

A tűz őrzői

A háromrészes sorozat az ételkészítés autentikus, időtálló, ősi módja, a faszén feletti sütés előtt tiszteleg. tovább

A TV Paprika karácsonya

A karácsonyi készülődés egyik legfontosabb színtere a konyha. Minden családdal hetekkel az ünnepek előtt elkezdődik a tervezgetés, hogy mi legyen a vacsora, mivel... tovább

A vagány szakács

Ugye Ön is szereti az egzotikus ízeket, a bátor fűszerezést, az ázsiai konyha sokszínűségét? Izgalmas kulináris kalandunkra most Emmanuel Stroobant, a Michelin... tovább

A világ ikonikus ételei

Fred Chesneau párizsi műhelyében legendás ételek történetének bemutatásával vár bennünket, amiket aztán persze meg is főz nekünk. tovább

A világ legjobb utcakajái

Minden nagyvárosban számtalan gasztronómiai történettel ismerkedhetünk meg, a turisták azonban gyakran lemaradnak ezekről a városnézéssel töltött napok forgatagában.  tovább

A világ legszebb süteményei

Christophe Adam szakács igazi ételimádó-túrára kalauzol minket a legendás amerikai fánkok és a híres spanyol turrónok közé, nem beszélve a művészi magaslatokba emelkedő... tovább

Absolute Chef

Vajon ki lesz a TV Paprika új cseh séfje? Ki az az amatőr vagy profi szakács, aki elbűvöli a közönséget és a zsűrit, főz és mesél egyszerre, ráadásul vonzó is? Ötletes... tovább

Absolute Chef – A nyertes

Laci Hornáček új, saját sorozatában (ami a 2010-es Absolut Chef verseny nyereménye volt) szakmai hitvallását mutatja be a nézőknek kedvenc receptjeibe foglalva. Abban... tovább

Adjuk meg a módját!

Valljuk be, az emberek túlnyomó többsége, hacsak nem forog előkelő, arisztokrata körökben, bizony megtorpan, ha egy olyan teríték elé ültetik le, ahol a tányérja... tovább

Ahoj, Halország

A Halország eddigi adásaiban Magyarország folyóin és tavain barangoltunk, ám most az országhatáron kívül folytatjuk a túrát. Szomszédolásunk során Szlovákia és... tovább

Ahoj, Séf!

Mit csinál a szakács szabadidejében? Hát persze, hogy főz, járja a világot, keresi az újabb és újabb ízeket, amelyek inspirálhatják. Laci Hornaček sem tétlen:... tovább

All in

Az ALL IN egy olyan étterem neve, amely egyelőre még csak két vállalkozó kedvű televíziós személyiség fejében létezik. Egyikőjük Liebhaber Judit, a Filmmúzeum televízió... tovább

Alma Obregon desszertjei

Sorozatunk házigazdája Alma Obregón, a népszerű spanyol blogger. tovább

Amalfi ízei David Roccoval

David Rocco legújabb sorozatában visszatér Olaszország egyik leghíresebb turista paradicsomába, Amalfiba.  tovább

Annabel Langbein – Az én kiskertem

Kísérje el Annabel Langbein-et, a híres Új-Zélandi szakácskönyv-írónőt erdei nyaralójába, ahol bemutatja hogyan főzzünk magunk által termesztett és nevelt alapanyagokból... tovább

Anne Burrell – Éttermi praktikák otthonra

Professzinonális technika, szezonális alapanyagok, kreatív tálalás, elbűvölő ízvilág. tovább

Anthony Bourdain - fenntartások nélkül

A szakács világ körüli útja az 'Elveszett jelentés' modorában. tovább

Anthony Bourdain - Nem séfnek való vidék

De ha valami nem séfnek való, akkor mégis mit keres az illető terített asztalok (más esetben sátrakban terített szőnyegek) mellett?  tovább

Anyu főztje

Az Ön édesanyjának is van specialitása? Egy recept, amit Ön is rég el szeretett volna sajátítani? Az Anyu főztje igazi családi főzőműsor, amiben a résztvevők... tovább

Arena Kulinaria

Szeretné kipróbálni főzőtudományát? Szeret versenyezni, kedveli a kihívásokat? Szívesen főzne együtt a TV Paprika szakácsaival, Bede Róberttel, Serényi Zsolttal és Olasz... tovább

Ariana perzsa konyhája

Ariana Bundy díjnyertes iráni származású amerikai szakácsnő nekivág, hogy újra felfedezze ősei örökségét Irán hatalmas, lenyűgöző és rejtélyes országában. tovább

Aroma

Ez a hajdan Indiából elvándorolt nép főzési-étkezési szokásokat nem hozott magával. Hosszú vándorlásuk során a cigányok mindig azt ették és úgy, mint annak az országnak... tovább

Ask the Butcher

Csatlakozzanak Antony Puharich-hez, a hentes fenegyerekhez, aki Ausztrália legkiválóbb séfjeivel közösen hosszú kulináris utazásra indul, amely a farmgazdaság kapujától... tovább

Ausztrália négykeréken

Ezen a nyáron mindenki kedvenc Queenslandi séfje négy kerékre pattant és belevág egy igazi, hamisítatlan Ausztrál dzsiptúrába. tovább

Az én konyhám

Ismét Nagy-Britanniába látogatunk, ezúttal acélból, hogy az ország legjobb szakácsai invitálhassank minket saját konyhájukba, ahol ország-világ előtt megmutatják mit... tovább

Az evés béklyójában

Vajon létezik-e a tökéletes súly? tovább

Az ízek rabjai

Vajon mit várhat a vendég egy olyan étteremben, ahol volt elítéltek főznek? Babgulyást, kanálgépet? Nem. A torontói séf Marc Thuet és felesége Biana úgy döntöttek, hogy... tovább

Ászok a konyhában

A séfek imádják a kihívást, a póker pedig a világ egyik legizgalmasabb kártyajátéka. De mi van, hogy összekeverjük ezt a kettőt azért, hogy megkapjuk a világ egyik... tovább

Ázsiában két keréken

Kísérjük el Gary Mehigan séfet hat részes ázsiai gasztronómiai utazásán, mely során ötvözi két szenvedélyét: a finom ételeket és a gyors motorokat.  tovább