Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Kulináris randevúk

Adás

Ez a műsor a következő négy hétben nincs adáson.

Kulináris randevúk

  • market_kitchen
A Kulináris Randevúk – eredeti címén Market Kitchen – 2007 óta sikert sikerre halmoz az Egyesült Királyságban. A műsort 5 népszerű szakács vezeti: Rachel Allen, akit a TV paprika nézői már más műsoraiból jól ismernek, Amanda Lamb, Tom Parker Bowles, Matthew Ford a The Guardian ételkritikusa és a díjnyertes mesterszakács és étteremtulajdonos Matt Tebutt.

Ők öten, valamint meghívott vendégeik és a felvételeken résztvevő nézők együtt a modern kulinária színét-javát vonultatják fel. A műsorban lezser eleganciával és jókedvű pörgéssel varázsolnak elő a semmiből furfangos édességeket, pillekönnyű tengeri fogásokat, rafinált szószokat, vagy selymes leveseket.

A műsorban bemutatott receptek egyszerűek, logikusan felépítettek, és a háziasszonyok számára is könnyen elsajátíthatók. A mindig friss és egészséges ételekhez az alapanyagokat London leghíresebb gourmet piacán, a Borough Marketon szerzik be, sőt olykor néhány ételt a piacon készítenek el. A műsor dinamikus és vidám, miközben árad belőle a profizmus és szakmai igényesség.

A Kulináris randevúkat szívből ajánljuk az újdonságokra nyitott, kísérletező kedvű nézőknek.