Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Terítéken Lengyelország

Adás

szombat (június 24.)15:30
szombat (június 24.)23:30
vasárnap (június 25.)15:30
vasárnap (június 25.)23:30
szombat (július 1.)15:00
szombat (július 1.)15:30
szombat (július 1.)23:30
vasárnap (július 2.)03:57
vasárnap (július 2.)15:00
vasárnap (július 2.)15:30
vasárnap (július 2.)23:30
hétfő (július 3.)03:57
szombat (július 8.)15:00
szombat (július 8.)15:30
szombat (július 8.)23:30
vasárnap (július 9.)03:57
vasárnap (július 9.)15:00
vasárnap (július 9.)15:30
vasárnap (július 9.)23:30
hétfő (július 10.)03:57
szombat (július 15.)15:00
szombat (július 15.)15:30
szombat (július 15.)23:30
vasárnap (július 16.)03:57
vasárnap (július 16.)15:00
vasárnap (július 16.)15:30
vasárnap (július 16.)23:30
hétfő (július 17.)03:56
szombat (július 22.)15:00
szombat (július 22.)15:30
szombat (július 22.)23:30

Terítéken Lengyelország

  • More_Than_Cooking
A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal.

Tomek Jakubiak, a sikeres séf és gasztroújságíró hazája különlegességeit mutatja be betakarításuktól egészen a feldolgozásukig. Réges-régen elfeledett alapanyagok és kulináris újdonságok felkutatására indul, és miközben útja Lengyelország legkülönbözőbb pontjaira viszi őt, számtalan élelmiszer, pl. sajtok, húsok, gyümölcsök, zöldségek és fűszerek elkészítési módját ismeri meg.
A térség specialitásai csupán a kezdetet jelentik a vadonatúj kulináris kompozíciók hosszú sorában: a műsorban Tomek különböző levesek, főfogások és desszertek elkészítését is bemutatja a nézőknek. Ismerje meg azokat a trükköket, amelyekkel átlagos élelmiszerekből különleges fogásokat varázsolhat, hiszen a kulináris kreativitás nem ismer határokat.