Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Terítéken Lengyelország

Adás

szombat (március 25.)11:30
szombat (március 25.)20:30
vasárnap (március 26.)11:30
vasárnap (március 26.)20:30
szombat (április 1.)11:30
szombat (április 1.)20:30
vasárnap (április 2.)11:30
vasárnap (április 2.)20:30
szombat (április 8.)11:30
szombat (április 8.)20:30
vasárnap (április 9.)11:30
vasárnap (április 9.)20:30
szombat (április 15.)11:30
szombat (április 15.)20:30
vasárnap (április 16.)11:30
vasárnap (április 16.)20:30
szerda (április 19.)11:00
csütörtök (április 20.)01:30
csütörtök (április 20.)11:00
péntek (április 21.)01:30
péntek (április 21.)11:00
szombat (április 22.)01:30
szombat (április 22.)11:30
szombat (április 22.)20:30

Terítéken Lengyelország

  • More_Than_Cooking
A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal.

Tomek Jakubiak, a sikeres séf és gasztroújságíró hazája különlegességeit mutatja be betakarításuktól egészen a feldolgozásukig. Réges-régen elfeledett alapanyagok és kulináris újdonságok felkutatására indul, és miközben útja Lengyelország legkülönbözőbb pontjaira viszi őt, számtalan élelmiszer, pl. sajtok, húsok, gyümölcsök, zöldségek és fűszerek elkészítési módját ismeri meg.
A térség specialitásai csupán a kezdetet jelentik a vadonatúj kulináris kompozíciók hosszú sorában: a műsorban Tomek különböző levesek, főfogások és desszertek elkészítését is bemutatja a nézőknek. Ismerje meg azokat a trükköket, amelyekkel átlagos élelmiszerekből különleges fogásokat varázsolhat, hiszen a kulináris kreativitás nem ismer határokat.