Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Terítéken Lengyelország

Adás

vasárnap (április 23.)11:30
vasárnap (április 23.)20:30
hétfő (április 24.)11:00
kedd (április 25.)01:30
kedd (április 25.)11:00
szerda (április 26.)01:30
szerda (április 26.)11:00
csütörtök (április 27.)01:30
csütörtök (április 27.)11:00
péntek (április 28.)01:30
péntek (április 28.)11:00
szombat (április 29.)01:30
szombat (április 29.)11:30
szombat (április 29.)20:30
vasárnap (április 30.)11:30
vasárnap (április 30.)20:30
hétfő (május 1.)11:00
kedd (május 2.)01:30
kedd (május 2.)11:00
szerda (május 3.)01:30
szerda (május 3.)11:00
csütörtök (május 4.)01:30
csütörtök (május 4.)11:00
péntek (május 5.)01:30

Terítéken Lengyelország

  • More_Than_Cooking
A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal.

Tomek Jakubiak, a sikeres séf és gasztroújságíró hazája különlegességeit mutatja be betakarításuktól egészen a feldolgozásukig. Réges-régen elfeledett alapanyagok és kulináris újdonságok felkutatására indul, és miközben útja Lengyelország legkülönbözőbb pontjaira viszi őt, számtalan élelmiszer, pl. sajtok, húsok, gyümölcsök, zöldségek és fűszerek elkészítési módját ismeri meg.
A térség specialitásai csupán a kezdetet jelentik a vadonatúj kulináris kompozíciók hosszú sorában: a műsorban Tomek különböző levesek, főfogások és desszertek elkészítését is bemutatja a nézőknek. Ismerje meg azokat a trükköket, amelyekkel átlagos élelmiszerekből különleges fogásokat varázsolhat, hiszen a kulináris kreativitás nem ismer határokat.