Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Terítéken Lengyelország

Adás

hétfő (május 28.)09:00
hétfő (május 28.)19:00
kedd (május 29.)09:00
kedd (május 29.)19:00
szerda (május 30.)09:00
szerda (május 30.)19:00
csütörtök (május 31.)09:00
csütörtök (május 31.)19:00
péntek (június 1.)09:00
péntek (június 1.)19:00
hétfő (június 4.)09:00
hétfő (június 4.)19:00
kedd (június 5.)09:00
kedd (június 5.)19:00
szerda (június 6.)09:00
szerda (június 6.)19:00
csütörtök (június 7.)09:00
csütörtök (június 7.)19:00
péntek (június 8.)09:00
péntek (június 8.)19:00
hétfő (június 11.)09:00

Terítéken Lengyelország

  • More_Than_Cooking
A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal.

Tomek Jakubiak, a sikeres séf és gasztroújságíró hazája különlegességeit mutatja be betakarításuktól egészen a feldolgozásukig. Réges-régen elfeledett alapanyagok és kulináris újdonságok felkutatására indul, és miközben útja Lengyelország legkülönbözőbb pontjaira viszi őt, számtalan élelmiszer, pl. sajtok, húsok, gyümölcsök, zöldségek és fűszerek elkészítési módját ismeri meg.
A térség specialitásai csupán a kezdetet jelentik a vadonatúj kulináris kompozíciók hosszú sorában: a műsorban Tomek különböző levesek, főfogások és desszertek elkészítését is bemutatja a nézőknek. Ismerje meg azokat a trükköket, amelyekkel átlagos élelmiszerekből különleges fogásokat varázsolhat, hiszen a kulináris kreativitás nem ismer határokat.