Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Terítéken Lengyelország

Adás

csütörtök (december 28.)13:30
péntek (december 29.)01:50
péntek (december 29.)13:30
szombat (december 30.)01:50
szombat (december 30.)13:30
vasárnap (december 31.)01:50
vasárnap (december 31.)13:30
hétfő (január 1.)01:50
hétfő (január 1.)13:30
kedd (január 2.)01:50
szombat (január 6.)13:30
vasárnap (január 7.)02:00
vasárnap (január 7.)13:30
hétfő (január 8.)02:00
szombat (január 13.)13:30

Terítéken Lengyelország

  • More_Than_Cooking
A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal.

Tomek Jakubiak, a sikeres séf és gasztroújságíró hazája különlegességeit mutatja be betakarításuktól egészen a feldolgozásukig. Réges-régen elfeledett alapanyagok és kulináris újdonságok felkutatására indul, és miközben útja Lengyelország legkülönbözőbb pontjaira viszi őt, számtalan élelmiszer, pl. sajtok, húsok, gyümölcsök, zöldségek és fűszerek elkészítési módját ismeri meg.
A térség specialitásai csupán a kezdetet jelentik a vadonatúj kulináris kompozíciók hosszú sorában: a műsorban Tomek különböző levesek, főfogások és desszertek elkészítését is bemutatja a nézőknek. Ismerje meg azokat a trükköket, amelyekkel átlagos élelmiszerekből különleges fogásokat varázsolhat, hiszen a kulináris kreativitás nem ismer határokat.