Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Terítéken Lengyelország

Adás

szerda (október 18.)09:00
szerda (október 18.)15:30
szerda (október 18.)21:00
csütörtök (október 19.)09:00
csütörtök (október 19.)15:30
csütörtök (október 19.)21:00
péntek (október 20.)09:00
péntek (október 20.)15:30
péntek (október 20.)21:00
hétfő (október 23.)09:00
hétfő (október 23.)15:30
hétfő (október 23.)21:00
kedd (október 24.)09:00
kedd (október 24.)15:30
kedd (október 24.)21:00
szerda (október 25.)09:00
szerda (október 25.)15:30
szerda (október 25.)21:00
csütörtök (október 26.)09:00
csütörtök (október 26.)15:30
csütörtök (október 26.)21:00
péntek (október 27.)09:00
péntek (október 27.)15:30
péntek (október 27.)21:00
hétfő (október 30.)09:00
hétfő (október 30.)15:30
hétfő (október 30.)21:00
kedd (október 31.)09:00
kedd (október 31.)15:30
kedd (október 31.)21:00
szerda (november 1.)09:00
szerda (november 1.)15:30
szerda (november 1.)21:00
csütörtök (november 2.)09:00
csütörtök (november 2.)15:30
csütörtök (november 2.)21:00
péntek (november 3.)09:00
péntek (november 3.)15:30
péntek (november 3.)21:00
hétfő (november 6.)15:30
hétfő (november 6.)21:00
kedd (november 7.)15:30
kedd (november 7.)21:00
szerda (november 8.)15:30
szerda (november 8.)21:00
csütörtök (november 9.)15:30

Terítéken Lengyelország

  • More_Than_Cooking
A műsor szenvedélyes szakácsa jól ismert lengyel különlegességek felhasználásával készít vadonatúj ételeket korábban sosem tapasztalt ízvilággal.

Tomek Jakubiak, a sikeres séf és gasztroújságíró hazája különlegességeit mutatja be betakarításuktól egészen a feldolgozásukig. Réges-régen elfeledett alapanyagok és kulináris újdonságok felkutatására indul, és miközben útja Lengyelország legkülönbözőbb pontjaira viszi őt, számtalan élelmiszer, pl. sajtok, húsok, gyümölcsök, zöldségek és fűszerek elkészítési módját ismeri meg.
A térség specialitásai csupán a kezdetet jelentik a vadonatúj kulináris kompozíciók hosszú sorában: a műsorban Tomek különböző levesek, főfogások és desszertek elkészítését is bemutatja a nézőknek. Ismerje meg azokat a trükköket, amelyekkel átlagos élelmiszerekből különleges fogásokat varázsolhat, hiszen a kulináris kreativitás nem ismer határokat.