Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Európa késsel-villával

Adás

hétfő (március 11.)19:00
kedd (március 12.)06:00
kedd (március 12.)14:00
kedd (március 12.)19:00
szerda (március 13.)06:00
szerda (március 13.)14:00
szerda (március 13.)19:00
csütörtök (március 14.)06:00
csütörtök (március 14.)14:00
csütörtök (március 14.)19:00
péntek (március 15.)06:00
péntek (március 15.)14:00
péntek (március 15.)19:00

Európa késsel-villával

  • Europe_with_Fork_and_Knife
Európa késsel-villával című új sorozatunkban Kapusi Gerti és Bede Róbert minden részben egy-egy európai ország gasztronómiai különlegességét hozza el nekünk, olyan könnyen elkészíthető fogásokat mutatnak meg, melyekkel bárki színesítheti szokásos recepttárát. 

Mutatnak jól ismert fogásokat, amiket szívesen megkóstol bárki utazásai során, de lesznek természetesen ismeretlenebb fogások is. A könnyen és bárhol beszerezhető alapanyagokból készülő ételek elkészítésével Gerti és Robi megmutatják azt is, hogy milyen érdekes hasonlóságok, egyezések és persze különbségek fedezhetők fel az európai országok gasztronómiájában.