Műsoraink A-Z-ig

Műsoraink

Legénykonyha

Adás

Ez a műsor a következő négy hétben nincs adáson.

Legénykonyha

  • bachelor_kitchen
Ez a műsor agglegényekről, de nem csak agglegényeknek szól. Minden férfi tarsolyában vannak humoros történetek arról, amikor még egyedül, vagy ami még rosszabb, egy másik agglegénnyel élte életét.

Nincs ezzel másként Hajós András sem. Az ismert műsorvezető/énekes sem élt mindig garantált meleg vacsorás környezetben. Voltak idők, amikor ő is csak azt ette, amit otthon talált, vagy még inkább, ami maradt, esetleg, amit a szomszéd nénitől kapott (hisz akkor még olyan helyes, colos gyerek volt ez a Hajós).

Persze leleményes lény az agglegény, hamar kifejleszti azokat a recepteket, amelyek segítségével a legkisebb idő és anyagi ráfordítással lehet a lehető  leglaktatóbb fogásokat varázsolni. Ám a tudatlan agglegény nem tudja, hogy valójában abból a néhány alapanyagból is lehet kiváló, minden igényt kielégítő fogásokat készíteni. Éppen ezért Andrással együtt szerepel a műsorban Nyáry Krisztián gasztroguru is, aki viszont megmondja a tutit és megmutatja, hogy miként is lehet egyszerű hozzávalókból rendes ételt készíteni, gyorsan és olcsón.