Hajnali műsor

18
06:00

Receptdaráló

1 / 49 | (12)

A nagysikerű Receptdaráló újabb évaddal tér vissza a képernyőre. A TV Paprika új sztárchefje, Kovács Lázár vezetésével ismét a praktikumé és a hétköznapi kreativitásé a főszerep. A Receptdaráló ugyanis olyan ételek elkészítését mutatja be, ami megkönnyíti a...

Link
06:15

Receptdaráló

1 / 50 | (12)

A nagysikerű Receptdaráló újabb évaddal tér vissza a képernyőre. A TV Paprika új sztárchefje, Kovács Lázár vezetésével ismét a praktikumé és a hétköznapi kreativitásé a főszerep. A Receptdaráló ugyanis olyan ételek elkészítését mutatja be, ami megkönnyíti a...

Link
06:30

Jacques Pepin: Főzni szívvel-lélekkel

1 / 10 | (12)

Jacques Pépin újabb fantasztikus recepteket és technikákat mutat be nekünk, és ahogy tőle már megszokhattuk, teszi ezt szívvel-lélekkel.

Link
07:00

Teleshop

Link
08:00

Ketten nyakkendőben

1 / 12 | (12)

A csatorna két ismert csehországi arca most összeáll! Igaz eddig még nem is ismerték egymást. Ján Rosák a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legismertebb televíziós arca, Michal Nikodem Prága „új generációjának” képviselője.  A sok különbség ellenére egy közös...

Link
08:30

Húshagyók

1 / 12 | (12)

Rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol – mi jut eszünkbe ezekről? Sajnos, a vegetarianizmus térhódítása és a különböző népek vegetáriánus konyháinak egyre növekvő népszerűsége ellenére is mindössze ennyiből áll honi éttermeink nagy részének a...

Link

Reggeli műsor

18
09:00

Napról napra

1 / 191 | (12)

Műsorunkban nap, mint nap új tippeket adunk a háziasszonyoknak, akik akár az aznapi családi menüt is a képernyőről választhatják!

Link
09:15

Napról napra

1 / 192 | (12)

Műsorunkban nap, mint nap új tippeket adunk a háziasszonyoknak, akik akár az aznapi családi menüt is a képernyőről választhatják!

Link
09:30

Fitt-térítők

3 / 7 | (12)

Sorozatunk legújabb évadában nagy hangsúlyt fektetünk a népgyógyászat bölcs, és sokszor kipróbált javaslataira.

Link
10:00

Piaci Capriccio

1 / 12 | (12)

Jártak már úgy, hogy tanácstalanul indultak el a piacra? Fogalmuk sem volt, mit is főzzenek, és csak az aznapi választék, a friss zöldségek és alapanyagok láttán döntötték el, mi is lesz az esti menü? Volt már úgy, hogy egy nyüzsgő, színpompás piac hangulata...

Link
10:30

Sweet Boy

1 / 7 | (12)

A sorozat műsorvezetője Michal Nikodem, egy fiatal prágai szakács, kinek konyhájában hagyományos cseh és nemzetközi édességek, különleges finomságok készülnek el.

Link

Délelőtti műsor

18
11:00

Justine hétköznapi finomságai

4 / 9 | (12)

Legyen szó a legegyszerűbb fogásokról vagy kifinomultabb receptekről és technikákról, a Justin arra ösztönzi a nézőket, hogy minél többet hozzanak ki konyhájukból otthon. 

Link
11:30

Justine hétköznapi finomságai

4 / 10 | (12)

Legyen szó a legegyszerűbb fogásokról vagy kifinomultabb receptekről és technikákról, a Justin arra ösztönzi a nézőket, hogy minél többet hozzanak ki konyhájukból otthon. 

Link
12:00

Jamie és Jimmy konyhai csatái

3 / 2 | (12)

A kajaharcosok klubjában Jamie és Jamie összejönnek, feltűrik az ingujjukat és komoly kulináris kihívásokba fognak.  

Link
13:00

Hugh mesterhármasa

1 / 2 | (12)

Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. 

Link
13:30

Hugh mesterhármasa

1 / 3 | (12)

Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. 

Link

Délutáni műsor

18
14:00

Pékek a viktoriánus korból

1 / 2 | (12)

Modern vállalkozását maga mögött hagyva, négy hivatásos pék sütögetés révén fedezi fel a viktoriánus korszakot.

Link
15:00

Séfek a pult mögött

1 / 9 | (12)

Ebben az új gasztro sorozatban a nézők az első sorban ülve nézhetik végig két mesterszakács, Craig Harding és Rob Rossi fantasztikus menüjének elkészítését.

Link
15:30

Mi van a hűtőben?

1 / 5 | (12)

Mindenkivel előfordult már, hogy szinte csak az otthon, azaz a hűtőszekrényben és a kamrában található alapanyagokból kellett gyors ebédet vagy vacsorát varázsolnia. 

Link
16:00

Mi van a hűtőben?

1 / 6 | (12)

Mindenkivel előfordult már, hogy szinte csak az otthon, azaz a hűtőszekrényben és a kamrában található alapanyagokból kellett gyors ebédet vagy vacsorát varázsolnia. 

Link
16:30

Justine hétköznapi finomságai

4 / 11 | (12)

Legyen szó a legegyszerűbb fogásokról vagy kifinomultabb receptekről és technikákról, a Justin arra ösztönzi a nézőket, hogy minél többet hozzanak ki konyhájukból otthon. 

Link
17:00

Justine hétköznapi finomságai

4 / 12 | (12)

Legyen szó a legegyszerűbb fogásokról vagy kifinomultabb receptekről és technikákról, a Justin arra ösztönzi a nézőket, hogy minél többet hozzanak ki konyhájukból otthon. 

Link
17:30

Receptdaráló

1 / 49 | (12)

A nagysikerű Receptdaráló újabb évaddal tér vissza a képernyőre. A TV Paprika új sztárchefje, Kovács Lázár vezetésével ismét a praktikumé és a hétköznapi kreativitásé a főszerep. A Receptdaráló ugyanis olyan ételek elkészítését mutatja be, ami megkönnyíti a...

Link
17:45

Receptdaráló

1 / 50 | (12)

A nagysikerű Receptdaráló újabb évaddal tér vissza a képernyőre. A TV Paprika új sztárchefje, Kovács Lázár vezetésével ismét a praktikumé és a hétköznapi kreativitásé a főszerep. A Receptdaráló ugyanis olyan ételek elkészítését mutatja be, ami megkönnyíti a...

Link

Esti műsor

18
18:00

Jacques Pepin: Főzni szívvel-lélekkel

1 / 10 | (12)

Jacques Pépin újabb fantasztikus recepteket és technikákat mutat be nekünk, és ahogy tőle már megszokhattuk, teszi ezt szívvel-lélekkel.

Link
18:30

Kulináris kalandozás Argentínában

1 / 1 | (12)

Az ételeket, az utazást és a kalandokat ötvöző műsor két fiatal, tűzrőlpattant séf útját követi nyomon, akik belevágtak életre szóló álmukba, hogy létrehozzák saját sikeres éttermüket – a semmiből.

Link
19:00

Ázsiában két keréken

1 / 1 | (12)

Kísérjük el Gary Mehigan séfet hat részes ázsiai gasztronómiai utazásán, mely során ötvözi két szenvedélyét: a finom ételeket és a gyors motorokat. 

Link

Éjjeli műsor

18
20:00

Hugh mesterhármasa

1 / 4 | (12)

Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. 

Link
20:30

Hugh mesterhármasa

1 / 5 | (12)

Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. 

Link
21:00

Pékek a viktoriánus korból

1 / 3 | (12)

Modern vállalkozását maga mögött hagyva, négy hivatásos pék sütögetés révén fedezi fel a viktoriánus korszakot.

Link
22:00

Jamie és Jimmy konyhai csatái

3 / 3 | (12)

A kajaharcosok klubjában Jamie és Jamie összejönnek, feltűrik az ingujjukat és komoly kulináris kihívásokba fognak.  

Link
23:00

Ázsiában két keréken

1 / 2 | (12)

Kísérjük el Gary Mehigan séfet hat részes ázsiai gasztronómiai utazásán, mely során ötvözi két szenvedélyét: a finom ételeket és a gyors motorokat. 

Link
00:00

Mi van a hűtőben?

1 / 5 | (12)

Mindenkivel előfordult már, hogy szinte csak az otthon, azaz a hűtőszekrényben és a kamrában található alapanyagokból kellett gyors ebédet vagy vacsorát varázsolnia. 

Link
00:30

Mi van a hűtőben?

1 / 6 | (12)

Mindenkivel előfordult már, hogy szinte csak az otthon, azaz a hűtőszekrényben és a kamrában található alapanyagokból kellett gyors ebédet vagy vacsorát varázsolnia. 

Link
01:00

Jacques Pepin: Főzni szívvel-lélekkel

1 / 10 | (12)

Jacques Pépin újabb fantasztikus recepteket és technikákat mutat be nekünk, és ahogy tőle már megszokhattuk, teszi ezt szívvel-lélekkel.

Link
01:30

Kulináris kalandozás Argentínában

1 / 1 | (12)

Az ételeket, az utazást és a kalandokat ötvöző műsor két fiatal, tűzrőlpattant séf útját követi nyomon, akik belevágtak életre szóló álmukba, hogy létrehozzák saját sikeres éttermüket – a semmiből.

Link
02:00

Hugh mesterhármasa

1 / 4 | (12)

Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. 

Link
02:26

Hugh mesterhármasa

1 / 5 | (12)

Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. 

Link
02:52

Ketten nyakkendőben

1 / 12 | (12)

A csatorna két ismert csehországi arca most összeáll! Igaz eddig még nem is ismerték egymást. Ján Rosák a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legismertebb televíziós arca, Michal Nikodem Prága „új generációjának” képviselője.  A sok különbség ellenére egy közös...

Link
03:19

Húshagyók

1 / 12 | (12)

Rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol – mi jut eszünkbe ezekről? Sajnos, a vegetarianizmus térhódítása és a különböző népek vegetáriánus konyháinak egyre növekvő népszerűsége ellenére is mindössze ennyiből áll honi éttermeink nagy részének a...

Link
03:45

Napról napra

1 / 191 | (12)

Műsorunkban nap, mint nap új tippeket adunk a háziasszonyoknak, akik akár az aznapi családi menüt is a képernyőről választhatják!

Link
03:58

Napról napra

1 / 192 | (12)

Műsorunkban nap, mint nap új tippeket adunk a háziasszonyoknak, akik akár az aznapi családi menüt is a képernyőről választhatják!

Link
04:11

Fitt-térítők

3 / 7 | (12)

Sorozatunk legújabb évadában nagy hangsúlyt fektetünk a népgyógyászat bölcs, és sokszor kipróbált javaslataira.

Link
04:38

Piaci Capriccio

1 / 12 | (12)

Jártak már úgy, hogy tanácstalanul indultak el a piacra? Fogalmuk sem volt, mit is főzzenek, és csak az aznapi választék, a friss zöldségek és alapanyagok láttán döntötték el, mi is lesz az esti menü? Volt már úgy, hogy egy nyüzsgő, színpompás piac hangulata...

Link
05:06

Sweet Boy

1 / 7 | (12)

A sorozat műsorvezetője Michal Nikodem, egy fiatal prágai szakács, kinek konyhájában hagyományos cseh és nemzetközi édességek, különleges finomságok készülnek el.

Link
05:34

Kulináris kalandozás Argentínában

1 / 1 | (12)

Az ételeket, az utazást és a kalandokat ötvöző műsor két fiatal, tűzrőlpattant séf útját követi nyomon, akik belevágtak életre szóló álmukba, hogy létrehozzák saját sikeres éttermüket – a semmiből.

Link