Híreink

Lázár naponta darálja a recepteket a TV Paprikán

Hírek

Lázár naponta darálja a recepteket a TV Paprikán

Kovács Lázárt a hétvégenként látható Receptdaráló Extra után szeptember 10-től a naponta jelentkező Receptdarálóban is láthatják a TV Paprika nézői. Az országosan ismert sztárszakács mellett Baracskay Angéla is sűrűbben tűnik fel a képernyőn, hiszen a Fitt-térítők harmadik szériája mellett most ő is újabb fontos szerepet kap.

A nyár elején robbant a hír, hogy Kovács Lázár leszerződött a TV Paprikával és júniustól minden hétvégén látható lesz a gasztronómiai televízió-csatorna képernyőjén. A rajongók most még elégedettebbek lehetnek, hiszen Lázár receptjeit és bolondozós hangulatú főzéseit szeptember 10-től már nem csak hétvégén, hanem hétköznap is láthatják. 

A Receptdaráló újabb évadjában ismét a praktikumé és a hétköznapi kreativitásé a főszerep. A sorozat ugyanis olyan ételek elkészítését mutatja be, ami megkönnyíti a háziasszonyok dolgát a család heti menüjének összeállításában. Noha a műsorban a recepteket négy alap kategóriába soroljuk: olcsó, gyors, egészséges és ízes – ez nem jelenti azt, hogy egy-egy étel ne lehetne egyszerre gyors és ízes, vagy egészséges és praktikus. Lázár Chefen kívül rendszeresen vendégeink lesznek magyar és más nemzetek konyháját képviselő séfek, cukrászok, somelier-ek, bármixerek és baristák is, valamint olyan ismert személyiségek, mint a Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes Oszvald Marika, a TV2 Aktív című műsorának vezetője, Papp Gergely, vagy az Irígy Hónaljmirígy együttes Sipos Petije. 

A nagysikerű Receptdaráló sorozat még egy új taggal bővül, és elindul a Receptdaráló Desszert – Angélával, melyben Baracskay Angéla a kezei alól kerülnek ki finomabbnál finomabb sütemények, nyalánkságok. Angéla nemcsak hogy ínycsiklandó desszertet varázsol nekünk, de mindezt oly módon mutatja be, hogy bárki reprodukálni tudja otthon azokat, így a vállalkozó kedvű nézők könnyűszerrel kápráztathatják el a családot a franciás könnyedségű finomságokkal.

A Receptdaráló mindennap, a Receptdaráló Desszert - Angélával hétfőn, szerdán és pénteken, a Receptdaráló Extra pedig szombatonként lesz látható a TV Paprika műsorán.