Híreink

Nem szeretnéd kihagyni kedvenc műsoraidat?

Hírek

Nem szeretnéd kihagyni kedvenc műsoraidat?

Értesülj első kézből kedvenc programjaidról, segítségünkkel biztos nem maradsz le róluk! Mit kell tenned mindehhez? Regisztrálj oldalunkon és alakítsd saját ízlésed szerint a tv-műsort.

Az oldalra regisztrálhatsz Facebook profiloddal, de e-mail címed segítségével is. Ezek után kezdődhet a programvadászat. A tv műsort végigböngészve beállíthatod kedvenc műsoraidat, de ha csak az esti Jamie Oliver sorozatról nem szeretnél lecsúszni, azt is beállíthatod.

A tv-műsorra kattintva az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

Egy műsort berakhatsz a kedvenceid közé, ebben az esetben bekerül a profilodba, ahonnan egy kattintással eljuthatsz annak aloldalára. Itt kigyűjtve megtalálod, hogy mikor kerüld adásba az adott program.

Beállíthatsz állandó műsorértesítőt is, ebben az esetben a kezdés előtt negyedórával e-mailben értesítőt küldünk, nehogy lemaradj róla.

De ha nem szeretnél folyton e-maileket kapni tőlünk és téged csak a kedd esti program érdekel, azt is könnyedén beállíthatod.

Ha a kis boríték ikonra kattintasz, naptáradba is beállítjuk, hogy megjelenjen az adott program.


Ha szeretnéd, teljesen személyre szabhatod a tv-műsort az oldalon. Kedvenceid kiválogatása után egy kattintással beállíthatod, hogy a programkínálatban csak azok az elemek jelenjenek meg, amelyek téged érdekelnek.


hétfő, 2014-02-03 01:36