Híreink

Mobil szakácskönyv Androidon, iPaden és iPhone-on

Hírek

Mobil szakácskönyv Androidon, iPaden és iPhone-on

A TV Paprika mobil szakácskönyve az iPhone-verzió után már Android telefonokon és iPaden is elérhető. Az ingyenes alkalmazás nemcsak ötleteket ad a karácsonyi készülődéshez, hanem az új „Bevásárlólista” funkcióval könnyen összeállítható a saját, személyre szabott bevásárlólista is. Ha minden hozzávaló megvan, videók segítik a sütés-főzést. Januártól tovább frissül az applikáció: akkor már hozzávalók alapján is kereshetünk a receptek között, a TV Paprika műsorairól kérhető értesítő, és hírlevélre is fel lehet majd iratkozni.

A mobil szakácskönyv folyamatosan frissülő-bővülő hasznos segítség mindenkinek, aki otthonosan mozog a konyhában, vagy épp most barátkozik a gondolattal. A TV Paprika most több mint ezer receptjét tette elérhetővé Karácsonyra, ajándékképp ingyenesen a felhasználóknak. Az eddig is ismert és népszerű iPhone alkalmazáshoz képest az Androidra és iPadre fejlesztett változat már arra is képes, hogy segítségével bevásárlólistát állítsunk össze. A lista a receptek mellett felsorolt hozzávalókból egyetlen érintéssel exportálható, bővíthető, variálható. Vagyis nélkülözhetetlen segítség az ünnepek előtti bevásárláskor is. 


A TV Paprika applikációja csak a kipróbált, valóban működő recepteket listázza. Az elkészítéseket könnyen követhető videók illusztrálják, lépésről-lépésre bemutatott instrukciókkal. A recepteket lehet értékelni, csoportokba rendezni, vagy egyetlen érintéssel megosztani a kedvencet az ismerősökkel, barátokkal. 

A tár folyamatosan bővül. A magyar változat több mint ezer receptet tartalmaz, a cseh és a román verzió is több százat, s folyamatosan frissül. 

A TV Paprika mobil szakácskönyve ingyenesen letölthető az alábbi helyekről:

               pala, szerda, 2013-12-18 01:31