Híreink

Nigellissima – a legújabb Nigella-sorozat a TV Paprikán

Hírek

Nigellissima – a legújabb Nigella-sorozat a TV Paprikán

Közvetlenség, egyszerűség – ez az olasz ételek, az olasz étkezés és Nigella főzési stílusának esszenciája. Új „Nigellissima” című sorozatában Nigella megmutatja, milyen egyszerű elkészíteni Olaszország fantasztikus ételremekeit, hétköznapi, minden szupermarketben megvásárolható hozzávalókból. A 6 félórás epizódot decemberben mutatja be a TV Paprika, a premier december 5-én 21:30 órakor lesz.

Nigella fiatalon költözött néhány évre Olaszországba, Firenzébe. Úgy vall erről az időszakról, hogy ott és akkor találta meg az igazi spirituális és gasztronómiai hazáját. Így olasz ételei őrzik a tradíciókat, sok-sok friss, mai „fűszerezéssel”. Receptjeit könnyen lehet követni, teljesen stresszmentes főzést garantálnak bárki konyhájában. Ezt mutatja be vadonatúj sorozatában Nigella Lawson.

A Nigellissima étlapján szicíliai tészták, a legfinomabb toszkán tojásételek, firenzei kávés desszertek, tradicionális római zöldségragu, szardíniai napsütötte paradicsomos ételek és sok más mennyi olasz fogás szerepel, egyszerűen, étvágygerjesztően. 

A Nigellissima sorozat 2012-ben készült, és akkor közönségsikert ért el Nagy-Britanniában, amely előtt a BBC is megemelte a kalapját. Közel 2 millióan követték esténként az egyes epizódokat, a műsor nézettsége 80 százalékkal meghaladta a BBC esti átlagos főműsoridős nézettséget.

szerda, 2013-12-11 00:00